5 stvari koje vam drugarica nece reci

Mozda imate najbolju prijateljicu ikada i vas dve ste nabolji tandem ikada postoje stvari koje vam najbolja prijateljica nece reci i to su:

1. Nekada je nervirate - ma koliko dobra drugarica vam bila jednostavno nekada vasa drugarica nema zivce za vas .Dodje nekada period od 1 , 2 ,3 dana kada hoce da se malo odmori od vas.

2.Ne svidja joj se vas stil - vasa drugarica voli ravno-vi volite stikle,ona voli trenerke - vi volite minice to je skroz ok ukusi su razliciti . Stvar je u tome da se vi volite i druzite zbog toga sto jestw a ne zbog toga sto nosite od garderobe.

3. Ne dopada joj se skroz vas decko - jednostavno ne postoji opcija da joj je savrseno kod vaseg decka i da vam kaze on je super za tebe . Neke stvari koje vidi kod vaseg decka a ne dopadaju joj se ona ce da peecuti da bi vi bile srecne . Ali takodhe ukoliko vas on povredi , prva ce biti tu da ga zapali.

4. Ne slaze se uvek sa vama cak iako se vasa drugarica ne slaze sa vasom odlukom i misli da je glupa ona ce vas podrzati ,ukoliko je bas prava drugarica recice vam da gresite.

5. Ponekad joj prija neka druga prijateljica - nekada vam drugarica nece iskreno reci da joj se ne izlazi sa vama , vec sa kolegenicom sa fakulteta koja uporno joj daje komplimente , nego vi koja joj kazete sve u lice .

Sve ove razlike cine vase prijateljstvo malo jacim  i ne znaci da niste dobrw drugarice ukoliko vam se ovo dogodi.

Коментари

JASMINA.N каже…
Hvala puno,zaista mi je jako drago sto si procitala moj post.Naravno da cemo da se pratimo ja sam uvek otvorena za poznanstva .🥰🥰🥰

Популарни постови са овог блога

Principi za savrsen zivot

Trend - leto 2020