5 znakova da niste spremne za vezu

Cesto devojkama koje su same bude dosadno i onda se upustaju u vezu iako nisu spremne za tu vezu. Ukoliko niste spremne za vezu- vec to radite iz dosade ,da bi se osvetile bivsem patneru ukoliko to radite moj savet vam je da odma prestanete . Time necete sebe uspreciti , vec cete samo povrediti nekog.

Evo 5 znaka da niste spremni za vezu:

1. Cesto privlacite muskarce na razlicite nacine ,trazite njihovu paznju , a kada tu paznju dobijete vi samo odustanete . Zanimljivo vam je da pisete sa destoricom , prija vam njihova paznja ali kada vam muskarac pokaze interesovanja vama to vise nije zabavno. Vi prelazite na sledecu osobu  i tako u zacaran krug. Dok ti muskarci ne saznaju jedan za drugog ,onda vam vise i nije toliko interesantno.

2. Izlazite stalno- prosto ste u fazi da ne prepustate ni jedan izlazak ,svakog dana u toku nedelje izlazite sa drugaricama , a onda se u nedjelju nalazite da sumirate utiske izlaska. To je za vas veoma vazno i nemate vremena za decka. Svako treba da prodje kroz taj period izlazaka upoznavanja sa novim ljudima , period gde ne spavate po celu noc i to je skroz ok. Ukoliko ne pisete sa nekim deckom i lazete nekog , dok on ceka da vas taj period prodje. Uglavnom lazete tog decka ,nalazite razloge kakk ne bih izasle sa njim, jer ne mozete da ispalite svoju ekipu veceras. Budite fer i priznajte da niste za vezu trenutno.

3. Jos uvek niste prebolele bivseg decka- ukoliko stalno govorite o bivsem decku idete na mesta na kojima ste isli zajedno ,jedete hranu koju je on voleo da jede . Izlazite na dejtove ali ni jedan nije dovoljno dobar da se uporedi sa tim vasim bivsim partnerom. Ukoliko  to radite - onda nemojte sa nekim ulaziti u vezu. Dajte sebi vremena , otpati, nek vas prodje taj bivsi ,pa tek onda ulazite u vezu kako treba.

4. Kompromisa bez- ljubav ne trpi sebicnost , ukoliko zelite da date ljubav i da dobijete ljubav, morate biti spremni na promene ,na dogovore treba da znate sta hocete da bi  mogle da znate sta trazite . U vezi je neophodan kompromis.

5. Sve vas mrzi- svaka devojka dozivi period to kada treba da ide na dejt sa nekim deckom, a nju jednostavno mrzi. Mrzi  vas da odgovarate na poruke,mrzi vas da ustanete iz kreveta , da obujete cipelu i izadjete napolje . To sto treba da izadjete, to vas smamra . To znaci da niste spremne za vezu ,kada se pojavi neko ko vam se zaista svidja ,vi trcite njemu i bez patika.

Pre nego sto uplovite u vezu treba da znate sta trazite ,najpre ko ste vi ,a zatim ko je on?


Коментари

Популарни постови са овог блога

Principi za savrsen zivot

Trend - leto 2020