10 razloga zasto ste same?

1. Pucate previsoko - gledate previse ljubavnih i romanticnih filmova ili citate previse ljubavnih romana i onda ocekujete da vam se takva ljubav dogodi . Da ce neki momak ostaviti najpopularniju devojku devojku u skoli i dotracati kod vas i da ce te ziveti vecno da kraja zivota . Nego mora kada se vi dopadate nekome , da se i ta osoba dopada vama i da ce ta prica krenuti normalnim tokom. Treba da dajete sansu drugim ljudima a ne samo nekim sportistima i zgodnim momcima . Budite realni.

2. Preboljevate malo predugo- cesto devojke imaju savrsenu vezu , koja se desila odavno , on je bio odealan , on je vas razumeo u potpunosti, razumeo vase fore. Nemojte mnogo da trosite vreme i da dalje pricate o bivsemi vezu koja se zavrsila pre 65 godina . On verovatno ima i zenu i decu.🤣

3.Sebicni ste  - u periodu zivota ste kada imate vremena za izlaske sa prijateljima , za ruckove sa porodicom ,teretana svaki dan ,da setate psa - ali nemate vremena za decka. Ali nemojte onda da kukate kako ste sami dok uzivate , a za decka nemate vremena .

4. Trazite na pogresnim mestima - trazite dobrog momka u kafani iz ponoci , u bibliotekama ,u pozoristu, na instagramu- ali zaprvo on se ne trazi . Poenta cele price je da se poklopi tajming ,da se poklope duse ,ne gubite vreme na trazenje - doci ce kada treba.

5. Toliko dugo ste sami- da za drugo i ne znate . Koliko samoca moze da bude dosadna usamljenja - toliko moze da bude i slatka . Evo sad cu ja malo sama sa sobom da gledam film , pa cu naruciti picu , pa cu se videti sa drugaricama. Samocaa je lepa kada se naviknute na nju i onda vremenom necete toliko da se prilagodjavate . Ne zelite da menjate svoje navike zbog nikoga -Ne.

6. Plasite se - mislite da je bolje biti sam da te neko ne povredi.Mislite da ce doci neko ko ce da vas ocara , baciti sve pred nogu ,ti se zaljubis i onda se on zaljubi u nekog drugog - povredite i slomi ti srce . Kome to treba pre cu da budem sama.

7. Bice nesto bolje- cesto devojke  idu od momaka do momaka  u nadi da ce naci boljeg i na kraju svate da je prvi bio zaprvo najbolji.

8.Niste dostupni -cesto devojke ne izlaze iz kuce ,zelite da vam decko dodje ispred vrata svoje kuce -a to se nikad nece dogoditi.

9. Flertujete sa svima- postoje devojke koje su glavna atrakcija ,koje svi momci njih zovu  za dobar provod ,za kombinaciju . I onda kada vi zelite nesto ozbiljno, momci vas dozivljavaju kao zajebanciju.

10. Beskompromisno str svoji- imate svoj posao ,svoj zivot ,svoje prijatelje ,osecate se dobro u svojoj kozi ali muskarci se cesto plase pametnih i samostalnih zena koje imaju sve konce u rukama. 

Коментари

Популарни постови са овог блога

Principi za savrsen zivot

Trend - leto 2020