10 filma kojih mozete pogledati tokom karantina.

1.The Notebook

Godina:2004

Uloge:Ryan Gosling i Rachel Mc Adams

Zasto treba gledati film : Mladi , romanticni , seoski decak kojeg je Ryan Gosling oziveo u vesalicama i u kapi za novinare. A kasnije u filmu prizor ljubljenja sa zrelim ,bradatim Ryan Gosling po kisi.Trebamo li reci nesto vise



2. 50 First Dates


Godina: 2004

Uloge:Drew Barrymore i Adam Sandler

Zasto treba gledati film:Slatka ljubavna prica.Lovely Hawaii. Zena sa kratkoracnim pamcenjem koja zaboravlja sve sto se dogodi dan ranije. Humor i umetnost.Upozorenje spojlera :svakodnevno idu na prve sastanke.


3.Bridesmaides

Godina : 2011

Uloge:Kristen Wiig, Maya Rudolph, Rose Byrne, Melissa McCarthy,Wendi McLendon-Covey, Ellie Kemper.

Zasto treba gledati film: Ako ste jedan od onih koji se nerviraju sa najavama o aganzmanu na Facebook, vi treba da gledate film o zeni ciji je zivot u neredu i koja treba da bude sluskinja najboljeg druga .

Read more at: https://www.stayathomemum.com.au/mylifestyle/50-best-girls-night-movies/

4.The Devil Wears Prada

Godina:2006

Uloge: Meryl Streep and Anne Hathaway

Zasto treba gledati film:Ovo je jedan od filmova koji je baziran na knjigama, koje se ne stide svog porekla.Ucinkovat performans Meryl Streep’s kao Miranda Priestly osvezavajuce je i smirujuce- a da ne spominjemo njenu fenomenalnu garderobu!


5.Forgetting Sarah Marshall

Godina:2008

Uloge:Jason Segel, Kristen Bell, Mila Kunis

Zasto treba gledati film: Muzicar zeli da zaboravi svoju bivsu devojku koja je TV zvezda, pa odlazi na odmor. Na koga jos naleti osim pomenute bivse devojke i njenog novog decka?

Музичар жели да заборави своју бившу девојку из ТВ звезде, па одлази на одмор. На кога још налети осим поменутог бившег и њеног новог дечка? Донесите неспретност!Donesite nespretnosti!


6.Crazy Stupid Love

Godina:2011

Uloge:Ryan Gosling, Emma Stone, Steve Carell, Julianne Moore 

Zasto treba gledati film: Zaboravimo na kratko na Ryan Gosling i usresredimo se na pricu. Pored prelepe glumice , film nam zaprvo daje - devojkama novu perspektivu muskaraca,nevere i ljubavi.

Read more at: https://www.stayathomemum.com.au/my-lifestyle/50-best-girls-night-movies/


7.How to Lose a Guy in 10 Days 

Godine: 2003

Uloge: Kate Hudson and Matthew McConaughey

Zasto treba gledati film: Nazdravite damama koje idu dodatnim kilometrima na poslu! Znam da zaplet moze biti predvidljiv , ali malo verovatno romansa koja se razvija izmedju dve suprotnosti uvek je slatko gledati.


8.Love Actually

Godine: 2003

Uloge:Hugh Grant, Liam Neeson, Colin Firth, Laura Linney, Emma Thompson, Alan Rickman, Keira Knightley, Martine McCutcheon, Bill Nighy, Rowan Atkinson 

Zasto treba gledati film:Mislim Liam Neeson i Rowan Atkinson u jednom romanticnom filmu?To je stvarno legendarno.Naravno, medjusobno povezane price sa temama Bozic ostace vam zalepljene na TV ekranima.


9. Juno

Godine:2007

Uloge:Ellen Page i Michael Cera 

Zasto treba gledati film:Ako jos niste pogledali ovaj film, nemojte se zavaravati svetlom bojama i laganim pripovedanjem. Govori o tinejdjerskoj trudnoci i borbama i mogucnosti koje idu sa njom na , efikasan stvaran nacin.

Read more at: https://www.stayathomemum.com.au/my-lifestyle/50-best-girls-night-movies/

10.Mean Girls

Godina:2004

Uloge:

Lindsay Lohan, Rachel McAdams, Amanda Seyfried, Lacey Chabert 

Zasto treba gledati film: Gde da pocnem s ovim? Da li stvarno moram? U redu ,to je klasik, film ove generacije koji morate pogledati. I cak ne zbog savrsene glumacke predstave , vec znog sjajnog pripovedanja i humora koji se moze odnoaiti na sve nas.

Коментари

Популарни постови са овог блога

Principi za savrsen zivot

Trend - leto 2020