Saveti za dejt

1. Opustite se - mnogi prave gresku misle da smo nakon prvog dejta ili poljubca u vezi- to nije istina. To sto ste jednom izasli ne znaci  da treba nesto da ocekujete ili on od vas. Dejtovi sluze da se upoznate sa nekim ,da vidimo da li odgovaramo jedno drugom. Ne treba da postoji pritisak ni sa jedne ni sa druge strane ,ne treba da na tu osobu gledate kao na ljubav zivota , treba se opustiti. Izasli ste da upoznate osobu - ona upozna vas. Mozda dobijte najboljeg prijatelja ili najveceg neprijatelja ko zna?

2. Izlazite - cesto devojke budu razocarane zbog nekog decka , ali to sto vas je jedan razocarao i ne osecate se kao da zelite da udjete u novu vezu . Ne znaci da ne treba da upoznajete druge ljude ,da dozivite neke nove stvari, da se druzite ,da uzivate u vasoj mladosti.

3. Samopostovanje- cesto devojke kako ne bi bile same pocnu da spustaju svoje standarde. I onda biraju da se vidjaju sa nekim i da budu u nekim drustvima , koja im u stvari ne prijaju. Cesto zene iz ocaja budu sa nekim u vezi ko im se ne svidja . Ali to je velika greska i vas odnos prema vama  treba da vam bude na prvom mestu. To znaci da ukoliko ne budete sebi na prvim mestu  i ako sebe ne volite to nece niko raditi . Najbitnije je ostati dosledan sebi i rafiti ono sto vama prija . Ono sto vas cini srecnijim.

4.spisak- napravite neki spisak karakteristika koje treba da ima covek sa koji zelite vezu.svetite to na mali broj i izdvojite tri kljucne stavke. I kada decko nema te kljucne stavke jednostavno nije za vas ,nastavite dalje.

5. Bez proslosti- jako je bitno da ukoliko zelite da udjete u novu vezu , zaboravite to sto vas je neko povredio ili ste vi povredile nekog. To nikog ne zanima. Dok se vi toga prisecate ,vi .ema sanse da udjete u neki novi zdravi odnos. Ostavite proslost tamo gde pripada .

🥰❤💋

Коментари

Популарни постови са овог блога

Principi za savrsen zivot

Trend - leto 2020