Raskid - saveti.

Postoje razlicita ponasanja i kod muskaraca i kod zena nakon raskida . Bez obzira koliko je ta veza trajala,ili nije trajala i da li je uopste bila veza. Ili je to bila samo neka vasa konekcija ili vas neki odredjen specifican odnos uvek postoje momenti kada se prebiljeva ,kada se pati ,kada se slusaju narodnjaci uz flase alkohola. Muskarci kao veliki osvajaci ,frajeri misle da je to nesto pozitivno da ce raskid da im donese ,nesto bolje u zivotu. Drugari im cesto daju savete . Kako su sada oni slobodni , nista ih vise ne vezuje ,sad mogu sta  zele. Muskarci u tom preiodu raskida mogu se uporediti sa Tarzanom.

Kao da su pusteni sa lanaca,izlaze ,lumpuju ,opijaju se ,menjaju devojke i sl. Muskarci nakon raskida uglavnom glume da ne pate , da nemaju emocije ,on je jak ,on je bitan. Sve to traje do momenta dok je on ne vidi ili vidi sa drugim deckom,tada sve prestaje a Tarzan nestaje.


I tada u svakom sledecoj devojci prepoznaje vas lik , vase osobine, vase navike . I jednom kada vi cujete kako je on patio ,cucete da on misli na vas svaki dan ,da nije mogao a da ne vidi u svakoj devojci vas da mu nedostajete i td. Ma kolikk period glume trajao on se zavrsava .


Kod zena je situacija drugacija. One ce da zovu sve svoje prijateljice da se okupe negde , da im saopsti tu veliku vest. A onda ce one kao i sve dobre drugarice joj pomoci da prodje kroz ovaj period.Nakon izlazaka i pijanstva , devojke ce poceti da pricaju sta je sve bilo lose u toj vezi , kako je on nije postovao , nije mogao da nadje vremena za nju ,kako je nije cenio dovoljno i nekako  kako to pricaju shvate da i on nije bio tako idealan.


Sada si sama i moras da svatis neke stvari. Onda krece taj period stalnih izlazaka ,pijanstva u dva popodne,  pijenje uvece  ,pijenje uz burek i td. Kada se izivis i negde sa svojim drugaaricama zavrsis u 6 ujutru u automobilu, jeduci burek i razmazanom maskarom,jer je vece bilo predobro. Kazes u jednom momentu ok-dosta je .

Uglavnom devojke u tom periodu nalaze lika koji se u potpunosti razlikuje od tog bivseg lika ,on ce njoj ugadjati , on ce nju maziti ,paziti i njoj to odgovara i prija. 


Onda nastupa druga faza preboljevanja i to je zatvaranje u kuci. Drugarice ce vas zvati da izlazite , vi ce te odbijati i traziti razloge . Gledacete gilmove ,preplakati , i jesti tonu hrane.Sve ce vas podsecati na njega . Zatvaracete se u kuci ,krenete da razmisljate o svemu tome sto ste prosli i sito i resto proteklih mesec dana. I sada je vreme da se vratite u realnost , krenete da sagledavate sta ste i vi lose uradile. Da preispitujete neke odluke i da li ste bas sve uradile onako kako je trebalo.  Zene za razliku od muskaraca imaju tu sposobnost da stvari sagledaju iz drugog ugla. U sustini bukvalno zvacete taj raskid i nakon nekog perioda napokon prevarite celu pricu.

Onda krece 3 faza preboljavanja . Najbolji perod raskida je kada izadjes iz te blage vrste depresije i dodjes do tog momenta da zelis da izadjes . I da se kreces medju ljudima. Prosto si spreman da prihvatis svet van tog kauca ,laptopa i hrane. Prosto razmisljas sta sve na sebi mozes da promenis , sebe da usavrsis maksimalno. Onda odlazis u biblioteku ,jer tamo krece rad na sebi .


Onda krenete u teretanu.


Da se suncate . Krene leto i onda dodje period  kada je sve ok. Vreme je proslo , prezivele ste - svi uvek prezive . Niko nije umreo od raskida . Sada pesme ne zvuce tuzno i td. Cesto devojke zaboravljaju da cene svoje singl vreme . Nekako svi zivoti svih devojaka su se preusmerili na to da nadju decka . Niko vise ne razmislja o tome da cete ostatak zivota  provesti sa nekim . Kada ste sami iskoristite to vreme samo za sebe.

Коментари

Популарни постови са овог блога

Principi za savrsen zivot

Trend - leto 2020