Poverenje πŸ₯°πŸ€”❤

Hajde da najpre definisemo sta je poverenje ?

Poverenje je slozena veza - u golbalu, kada odlucimo da verujemo osobi.

Po mom misljenju nista se ne gradi nego poverenje , koje se takodje i najlakse strusi.

Da li ste se ikada zapitali u sta sve verujete i u koga verujete? Sta vas je navelo da nekome poklonite svoje poverenje nekome .

Da li ste primetili koliko zaprvo verujemo ljudima , ada ih i ne poznajemo. Koliko ste puta culi glasine o nekoj osobi i odma je doziveli kao losu ,a da pritom niste ni upoznali osobu .Covek veruje mnogima ali najteze je verovati osobi koju volite ,jer se plasite da vas ne povredi ili izda vase poverenje .

Koliko puta donosimo misljenje o nekoj osobi i koliko cesto odlucujemo da li da da verujemo nekoj osobi -o delima i odlukama koje je ta osoba donosila u proΕ‘losti i cinila u proslosti. To sto je neka osoba radila u proslosti i donosila neke odluke ne hnaci da ce osoba prema vama biti losa ili da ce da izda vase poverenje . Trudige se da verujete osobi iskljucivo na osnovu njegovih postupaka prema vama i njegovim ponasanju.

Koliko dobrih postupaka covek treba da ucini da bi stekao necije poverenje . Sva ta tvrdjava koju godinama gradite ciglom po ciglom u odnosu sa pojedinom osobom kako da stoji na igli ili kamencicu samo mala laz losa odluka ili postupa je potrebno da se ta tvrdjava srusi tj poverenje.

,,Najbolji nacin da saznate mozete li nekove verovati je da mu verujete " -Ernest Hemigvej.Citam status i razmisljam koliko zaprvo istine se nalazi u jednoj recenici. Koliko ste samo puta rekli ne verujem ovoj osobi na osnovu njegovog zanimanja naciji veri rasi- a da pritom niste pruzilk sansu .Pruzite poverenje svakome ,jedino tako cete saznati da li mozete da verujeee toj osobi . Po mom misljenju sve u zivotu treba dozirati umereno pa i poverenje .Ne treba nikome verovati slepo to sto je osoba jednom opravdala vase poverenje ne znaci da sledeci trenutak nece to po erenje da pogazi i izda. Takodje ne treba da nikome verujete jer zivot bez poverenja nema smisla . Zamislite da nikome  i u nista ne verujete kako bi e zaprvo osecali. Samo je neophodno da se se dozira ubpravoj kolicini.

,, Nikada nismo toliko ranjivi kako kada nekome verujemo,ali paradoksalno je da ,ako ne mozemo da verujemo ne mozemo da nadjemo ljunav i radist".-Valter Anderson. Uprvo sve objasnjeno u jednom citatu,ljubav i radost se grade na poverenju. Nema ljubavi bez poverenja ,niti poverenja bez ljubavi.

Ljubav se najpre zove poverenje.❤❤❤

ΠšΠΎΠΌΠ΅Π½Ρ‚Π°Ρ€ΠΈ

ΠŸΠΎΠΏΡƒΠ»Π°Ρ€Π½ΠΈ постови са ΠΎΠ²ΠΎΠ³ Π±Π»ΠΎΠ³Π°

Principi za savrsen zivot

Trend - leto 2020