5 stvari zbog kojih raskidaju sa nama?

Često devojke čekaju gospodina pravo,ali dok on ne dodje - budu sa likom , godinu   dana i onda se i to zavrsi. I pitamo se kako se to dogodilo? Krive njega , krive sve oko sebe . Evo zasto se to dogadja .

1. Uporedjivanje - kada svog dečka uporedjuju sa ostalim momcima.Zasto ostali momci voze bolje automobile ? Zasto kupuju cesce smojim devojkama cvece ? A vas decko to ne radi i tako u nepovrat. Ako stalno uporedjujete dečka sa ostalim momcima i nabijate mu na nos sta on ne radi . Vas momak nikada nece imazi osecaj -ma sta god radio da je to dobro i da je to dovoljno . Prestanite to da radite . Dok vi to radite , ne primecujete sta se lepo desava vama. Pritom ne vidite sta se dešava u cetri zida ,to sto su pojedini parovi divno predstavljeni u javnost i na instagramu , ne zanci da je se bajno u njihovoj vezi. To sto neki momak kupuje svojoj devojci Sanel torbu ,  a vas vama cveće ne znaci da vas manje voli. Voli te to sto imate i ne uporedjujte vašeg decka nikada.


2. Cekamo promenu- zene uporno ocekuju da se muskarac radi njih menja. Da prestane da pije , da prestane da nosi bele carape na crne patike,da pusi i td. On ce se mozda i promeniti radi vas . Ali smatram da je vrlo sebično ulaziti u vezu i ocwkivati od nekog da se menja . Da menja svoje navike ,uverenja radi vas. Ljubav je voleti nekog kakav jeste , sa svim manama i vrelinama . A ne pokušavati da nekog  promenite. 


3.Imamo plan - Često zene od rodjenja imaju u svojim lepim glavicama , plan kada ce upisati fakultet ,sa koliko godina cemo se udati , sa koliko dobiti prvo dete , drugo i td. Dok kog vremena moramo obaviti to što nam je društvo zacrtalo kao plan . Zacrtavamo sulude planove koje nemaju veze sa realnoscu. Puno devojka ustanu sa planom u glavi da veceras idu u bioskop sa seckom . I ukoliko on vas ne odvede u bioskop jer ima druge obaveze . Vi smatrate da imate potpuno pravo da se nadurite na njega ili čak raskinete . To nije uredu , jer i druga osoba ima zelje i potrebe.


4. Zalecemo se - Upoznamo mi nekog ko je divan , prelep i ta neka nasa iluzija traje godinu dana , dok nam ne spadnu ljubicaste naocare . Često se devojke zaljube u neku iluziju , koje su zaprvo same umislile. Umesto da najpre upoznate decka pa onda udjete u vezu , vi se najpre odmah zaljubite u neku izmisljenu osobu sto on zaprvo nije. To je velika greska , vremenom cete nauciti da to ne radite.


5. Zaboravljamo ko smo - Sigurno ste imali drugaricu koja kada je nasla decka , odjednom nestala iliti isparila. Ona radi sve što on radi i ona i njen dečko svuda idu zajedno . Vi vise ne idete sa njom na kafu vec sa njima zajedno . Oni su sada MI. Jedna dusa , nikada se ne razdvajaju . Parovi kada su najvise bliski puštaju jedno drugog da zivi , ne moraju da budu zajedno 24 h. Nemojte to da radite ,velika je greska muskarcu se predati 100÷. Ne treba da vam decko bude centar sveta. Pored decka treba u zivotu imati i druge prioritete- posao, skola ,prijatelji ,porodica i ostalo.

Коментари

Anđela Vukčević каже…
Tekst mi se veoma dopada, kao i tvoj način razmišljanja, koji rijetko koja djevojka ima, nažalost. Sve si odlično objasnila i ukazala na greške koje djevojke najčešće prave. Odličan post.❤️

Sweet-dreams-14.blogspot.com
JASMINA.N каже…
Hvala puno ,tvoj blog je takodje divan.🥰🥰❣❣

Популарни постови са овог блога

Principi za savrsen zivot

Trend - leto 2020