13 ideja za nokte -leto 2020

1. Rainbow Nails

Ово је сезона која треба да прође ведро, топло и тропско као време! Направите воћни коктел смелих нијанси - мислите ружичасто, зелено, црвено, жуто и плаво. Када дође лето, правила излазе кроз прозор и време је да покажете своју креативност у облику маникуре. Осим тога, иза вас се не могу сакрити рукавице - тако да ваши нокти могу добити сву пажњу коју заслужују!



2. Peachy Apricot Nails

Док лето нуди пуно могућности за експериментирање са ноктима, један од највећих трендова је једноставан изглед. Брескве тонова марелице су летња ставка сваке године и лако је разумети зашто. Ова нијанса је универзално ласкава на сваки тон коже. Такође се добро слаже са читавим спектром осталих боја, од морнарске до ружичасте и беле. Женствена је и умиљата док је још увек разиграна, а изгледа предивно у пару са златним и ружичастим накитом - још један масиван тренд лета.

3. Coffin Nails

Облик ковчега у облику лијеса, познат и под називом балерина, изгледа овако: дуги акрил са суженом, урезаном ивицом која личи на лијес или балетну ципелу. Овај облик нокта има много става и такође вам даје довољно простора за игру са бојом, дизајном и декорацијом. Можете их превести на нови ниво уз холографско фолирање, омбре боје, перлице и драгуље. Ово су нокти које желите да дате изјаву - тако да није шок што су нокти за лијесове омиљени Инстаграм звијезде и утицајне особе.

4. Round Nails

Класични округли облик је за умањенију вибру и за лето. Омиљена писта, овај шик и непосредан облик ноктију је врло свестран. Округли нокти могу привући пажњу када се фарбају дубоком или подебљаном бојом; алтернативно, они могу бити висина софистицираности ако су упарени са њежним лаком. Округли нокти и устрајно одржавани округли нокти су одличан избор ако је ваш стил класично елегантан или помало андрогин.

5. Square Nails

Квадратни нокти су одличан избор ако имате природно уске и равне кревете за нокте; учиниће да вам врхови прстију изгледају шире. Они су такође сматрали најздравијим обликом ноктију јер постоји мањи ризик да вам нокти залепршају, улове или се разбију. Ако се одлучите за дуги акрил, популарни стил су и квадратни крајеви. То је зато што врх четвртастог облика чини нокат ширим, балансирајући дужину нокта. Експериментишите са светлим кораљним тоновима или пастелним бојама, они су модеран избор овог лета

6. Almond Nails

Дуги и сужени до елегантне тачке, бадемасти нокти су секси и гламурозног облика. Име су добили по облику матице бадема. Универзално ласкави стил, бадемасти нокти чине прсте, а нокти изгледају виткије и одржавају талоне прилично јаким. Обзиром да овај облик ноктију захтева одређену дужину да се створи, неки се одлучују за акрил како би добили изглед бадема. Помијешајте пастелни омбре са ноктима блок боје, за разигран и забаван летњи стил.

7. Mountain Peak Nails

Један од мање познатих облика ноктију, планински врхови, постао је велики тренд ове године. Нокти се држе до средње дужине и сужавају се до мале, фине тачке. Облик планинског врха прати сличан образац као и нокти на штиклама, али није потребно да нокти буду дуги. Као резултат, могуће је добити овај облик природним ноктима ако су ваши здрави и нису склони лому. Планински врхови изгледају сјајно уз мекану, суптилну боју нокта како би облик омогућио да све причају

8. Acrylic Nails

Акрили су најбржи начин да добијете дуге нокте о којима сте одувек сањали. Такође су једноставан начин за промену облика ноктију и не захтевају очвршћавање лампе попут гелова. Додатна дужина и тренди облици који можете добити од акрила су савршени за лето. Покажите своје талоне са белим лаком и са ноктима у другачијем облику, попут холографског. Међутим, мораћете редовно да идете у салон ради допуна и замена. Ово се може чешће појавити љети, јер вањско пливање и пливање могу повећати ризик од подизања или ломљења акрила.

9. Gel Nails

Гел маникир је једноставан начин да боја и дизајн ноктију будете трајни. Гелови нокти су такође мекши и флексибилнији од акрила, тако да имају природнији изглед. Ако желите да продужите дужину ноктију, али не желите да се одржава акрил, гел је избор за вас. Држећи се природне теме, гел нокти за лето изгледају прелепо упарено са ружичастим или нуде лаком. Умутите га различитим финишама попут мат и сјаја, и додајте слатке детаље попут сјајних трака. Ако вам се разболи гел боја, можете је обојити обичним лаком за нокте - све док је тамнија боја. 

10. Graphic Art Nails

За изгледан изглед овог лета посетите графичке нокте. Да бисте правилно показали овај уметнички изглед, или израстите нокте или изаберите акрил у дугом облику попут штикле или квадрата. Затим нека ваша креативност блиста контрастним бојама, финишама и текстурама. Ефекат прскања боје је велики тренд и фантастично изгледа над супер мат матираним премазом у црној или бијелој боји.

11. Neon Nails

Када је у питању неонски тренд, све је у одабиру боје која је тачна за ваш тон коже. Ултра сјајне, киселе нијансе попут вапнено зелене, електрично плаве и жуте боје на дубљој кожи - у ствари, сви неон ће вам одговарати ако имате веома таман тен. У међувремену, ако сте на поштенијој страни, придржавајте се вруће ружичасте и љубичасте маникуре да бисте то искористили.

12. Cute Summer Nails

Шта је привлачније од воћа ?! Овај супер слатки тренд ноктију летња је класика. То је прилично, разиграно и помало ретро. Од кивија до лубеница, банана и цитруса, ваш маникир ће вам припазити сочан ударац. Да бисте ново преузели тренд, комбинујте трешње са полка тачкицама. Палета црвене и беле боје и деликатан дизајн довољно су свестрани да одговарају различитим стиловима. Овај изглед је веома вредан Инстаграма и изгледа довољно добро за јело!

13. Glitter Nails

Највише изражен дизајн који ће засметати вашем изгледу за лето је сјајни горњи капут. За опцију са мањим одржавањем и уштедом времена, налепите је на голи лак на природним ноктима. Ову површину можете додати и акрилним ноктима. За ово љето, тренд је мршавији, вишебојни сјај, а не њежно прање сјаја. То је диско за твоје руке! Ако сечете пластику, изаберите лак са честицама које се могу лако разградити.

Резултати претраге

Резултат преводДодајте дашак маникуре ведрим бојама и ноктима који нуде забаву. Цитрусне нијансе поп-а попут наранџе су тренутно појачање расположења. Карактеристични нокат је обично на прстеном прсту. Кључно је надопунити тонове на другом пољу, истовремено стварајући привлачан контраст. Такође је прилика да испробате дизајн који можда изгледа презаузето или невероватно ако постоји на сваком нокту. Када је у питању летње прилагођавање, водоравни, апстрактни дизајн у дугиним бојама изгледа свеже и симпатично15. Pastel Nails

Резултати претраге

Коментари

Популарни постови са овог блога

Principi za savrsen zivot

Trend - leto 2020